Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
adnan 2017-03-21 22:47:19

karttaki chip kartin icinde size ait belgelerin kullandiginiz yer tarafindan ogrenmesini sagliyacak fakat o tup icindeki chip sag elinizin orta parmaginizin el uzerindeki baglanti kemigin altina injekte ederek sizin nerede oldugunuzu her an izliyebilecekler bu kuresel sirketlerde calisanlarin nerdeyse ise kacta baslayip kacta biraktigina kadar insanlarin hayatini konturol edecekler cip taktirmayan is bulamayacak .bu gun kredi kartlari ile senin maasini nerde nasil harcadigini zaten biliniyorlar marketten hangi yogurdu aldigina kadar facebook tan arkadas ve akrabalarini you tube de sevdigin muzigi googldan yaptigin arastirmalari bu gun zaten biliyorlar Iliminati dunya nufusunu 5 milyara indirmek ve insanlari konturol altina alip kendi sirketlerinde kole gibi calistirarak yeni dunya duzeni kuracaklar.bu tup icindeki chip bu gun kopeklerde kullaniliyor .

Avatar
köle adayı 2017-03-23 21:41:14

eğer çipli tasma olsa kimse istemezdi. kimlik olunca herkes alıyor. bu borç yaratıp gss sağlık primi diye milleti kazıklama ile aynı şeyin laciverti. değişik olan tek şey kelimeler...

Avatar
Hasan Erdem..Bu bilgilerin tam okunması için gerek 2017-04-07 14:27:47

Yazılanların tam okunabilmesi için zaman dilimini kim ayarlıyor böyle sacmalık olmaz.Adam gibi yapın yapacaksanız.Bilgileri rahatlıkla okuyalım..