Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
cevdet bayraktar 2018-07-10 18:48:09

erol Mütercimlerin,bir çok söylediklerine inanıyorum. Bu manzarayı biz gördük.Özellikle istanbul miiletvekili adayları kulaklarının üstüne yattı. Kim çalıştı derseniz,Muharrem ince taraftarı olması nedeniyle aday listelerine konulmayan eski milletvekilleri,Muhalif oldukları için ilçe yönetimi tarafından kendilerine sandık görevi bile verilmeyen parti emekçileri,CHP seçmeni, benim şahit olduğum bir olay varki," kurmuş oldukları resim çektirme standlarında Muharrem İnce ile ilgili seçim şarkılarını bile çalmadılar.Ben de kendileri ile bu konuda iki kez tarışma yaşadım. Muharrem ince ile ilgili pankart niye asılmıyor diye,şimdi milletvekili seçilen kişi ile tartışma yaşadım. vatandaşla kucaklaşacak seçim çalışması kesinlikle yapılmadı. Standlar kuruldu,bu standlarda bol bol resim çektirildi.

Avatar
Necmettin Atalay 2018-07-09 18:07:20

Desteksiz atıyorsun.KK.İnceye 13bin lira bağış yaptı uğur getin diye.Müneccimmisin.İftira atıyorsun.Düşünjce okuyan insan mısın?

Avatar
selda serdar 2018-07-11 10:08:49

Erol Mütercimlerin söylediği herşey doğru o gece bir çok yerden bizede ihbarlar geldi sandık numarasını yaıyor chp den kimse yok lütfen herkese yayın gönüllü arkadaşlar arıyoruz diye sandıkların bir çoğunun sahipsiz olduklarını söylediler. nitekimde daha sonuçlar belli olmadan Bülent Tezcan çıkıp kaybettik dedi rezalet bu bir söylentiye görede o gece chp liler muharrem inceyi tehdit ettiler chp iktidar olmak istemiyor Bahçeli gibi akp ye alttan alttan destek verdiler

Avatar
OSMAN 2018-07-10 10:44:09

YALAN SÖYLÜYORSUN

Avatar
Oktay 2018-08-08 14:22:16

Bu Günlerde CHP hakkında söylemeler moda oldu Erol Bey sende katıl bakalım o kervana