Hayırcıların karıları ve kızları evetçilere helaldir diyenler, aslında ne tür bir ülke tasavvur ettiklerini dile dökmektedirler!

Hayır çıkarsa kimsenin karısına, kızına, ırzına, namusuna zarar gelmez lakin evet çıkarsa karınızın, kızınızın, ırzınızın güven içinde olmayacağının kanıtır bu ve benzeri sözler!

Ya Hak diyecek, Hak'ka giden yolun ilk şartı olan o sözcüğü, Hayır'ı söyleyeceksiniz ya da Evet deyip sonrasında yaşayacağınız tüm acı ve rezaletler için ah vah edip 'Allah'ım biz ettik sen etme' diyeceksiniz!

Allah'ın merhameti sonsuz lakin aklını işletmeyenlere Rab de sahip çıkmaz, bilesiniz!..

Aslında Şehzade Mustafa'nın babası tarafından katledildiğini dört asır sonra dizilerden öğrenen, 12 Eylül darbesi ne zaman oldu sorusuna  Haziran'da cevabı veren bir güruh, çobanlığını üstlenenlerin en büyük şansıdır maalesef...

Ne diyor Alman atasözü?

" Sürü olmak, sürü içinde gitmek ve öylece yol almak istersen yaşamın boyunca sadece k.ç görürsün."

Herhalde bu yüzden demişti kadının teki utanıp sıkılmadan milyonların gözünün içine baka baka bir avuç menfaat uğruna 'ben onun bilmem neyinin nesi olurum...' diye?

Ve herhalde bu yüzden anlatmıştı Sayın Cumhurbaşkanımız ekranlardan 'Çobanlığın' önemini!..

16 Nisan referandumu tam da bunu oylayacaktır aslında...

Ya biat etmek, bilmem neyinin nesi olmak isteyenlerle birlikte önde çoban arkada sürü misali yolalacaktır koca ülke bundan sonra ya da hak, hukuk ve liyakatın hakim kılındığı laik, demokratik bir ülkede Ata'nın gösterdiği çağdaş hedefler ışığında...

Kararı sen vereceksin!

Ya biat edeceksin bundan sonra efendiliğini üstlenecek herkese ya da özgür bir bireyim deyip, hesap soracaksın her seçim zamanında vekaletini verdiklerine!

İyi düşün tarafını seç!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol