Türkiye, tarihinin en zor günlerini yaşamaktadır. Tam anlamı ile bir ateş çemberi içindedir. İçte ve dışta, çok ciddi problemler yaşamaktadır.
1- Terör gemi azıya almıştır. ABD-İsrail-Vatikan-İngiltere-Almanya-vb. “şer ittifakı”, her türlü melaneti icra etmektedir. Teröre her türlü desteği vermektedirler. Ülkemiz; ajan ve misyonerlerin cirit attığı bir alan olmuştur. Her gün, evlatlarımızı kaybetmekteyiz, yuvalara ateş düşmektedir.
2- Suriye’de, fiilen harp halindeyiz. ABD-Rusya-İsrail-İran; her türlü ikiyüzlülüğü ve kalleşliği sergilemektedir.
3- Cadı avı, bir türlü bitmek bilmemektedir. Çok büyük bir mağdur kitlesi üretilmiştir. (Öğrenciler, öğretmenler, işsizler, akademisyenler, işadamları, yargı ve silahlı kuvvetler mensupları, medya kuruluşları ve çalışanları, velhasıl herkes haksız işlemlere muhatap olmaktadır. Yanan yaş sayısı, kurunun çok çok üzerindedir. Haksız tutuklamalar, açığa almalar, işten atmalar, insanları açlığa mahkum etmektedir. Tam anlamı ile keyfi uygulamalar yapılmakta, uyduruk sebeplerle, insanlarımız mağdur edilmektedir. Şehitler arasında bile ayrım yapılmaktadır. Ama, Rüzgar Çetin gibi, alkolik tipler, polisimizi şehit eden haddini bilmezler, paçayı kurtarabilmektedir. Parası olan ve yandaş olanlar, işini yürütmektedirler.)
Ülkemizde; haksızlık, hukuksuzluk, adaletsizlik, baskı, zulüm, ayrımcılık, işsizlik, fakirlik, cehalet, sefalet, ümitsizlik-korku-bunalım, kol gezmektedir. Devlet çarkı darmadağın olmuştur. Liyakat sistemi yok edilmiştir. Eğitim; Dünya sıralamasında son sıraya inmiştir. (Proje Okul saçmalığı ile, iyice dibe vurmuştur.) Fikir-ifade-inanç-teşebbüs hürriyetleri; can ve mal güvenliği; yok olmuştur.
4- Toplumun hali ise içler acısıdır. Okumayan, araştırmayan, fikir üretmeyen, tefekkürden çok uzak, ne Dini-ne de Dünyası hakkında bilgisi olmayan, cahil; Dünya çıkarlarına esir düşmüş; güce va paraya tapan; yığınlar;
a) Tamamen politikanın emrine girmiş, bir Diyanet Teşkilatı;
b) Oğlancılığı bile öven; beyni apış arasına inmiş; din adamı bozuntuları; sahte şeyhler, ipleri dış güçlerin elinde gruplar, din bezirganları;
c) Hiçbir şeyi dert etmeyen, sadece kendini düşünen, suya sabuna dokunmayan, lüks ve gösteriş tutkunu, Ülkesine ve halkına hiçbir yararı olmayan, muhafazakar olduğunu iddia eden, kesimler;
İşte, acıklı tablo budur. Halbuki, gün; birlik olma; dayanışma; ülkeye-mağdurlara-mazlumlara sahip çıkma, günüdür. Ülke çıkarlarını ön plana alma, güvenlik güçlerine -her açıdan- destek olma, zamanıdır.
Dünya’da dönen dolapları; emperyalist ülkelerin hain planlarını öğrenme ve karşı tedbirleri alma; Evanjelist-Siyonist ittifakının melanetlerine karşı çıkma; İlluminati-Rockefeller-Rotschild-Cargill-Gates-Monsanto-IMF-Dünya Bankası-Dünya Ticaret Örgütü, vb. şer odaklarının içyüzünü araştırma; Siber Nöro/Finansal Savaş-Armagedon vb. kavramları detaylı olarak araştırma, zamanıdır.
- Çin, Japonya, İsrail, niçin altın stoklamaktadırlar?
- Tek Dünya Devleti için, ne senaryolar uygulanmaktadır?
- 2018 yılında, Finansal Armagedon hedefine ulaşacak; Dolar tedavülden kaldırılacak ve tek para birimine geçilecek midir?
- Orta-Doğu’yu 21 küçük devletçiğe bölmeyi ve İsrail’in emrine vermeyi hedefleyen, BOP Projesi hakkında, ne kadar bilgi sahibiyiz?
- IŞİD-El Kaide-Taliban-PKK vs. vs. tüm örgütlerin, ABD-İsrail-İngiltere emrinde olduğunu biliyor muyuz? Türkiye’de “Kürt Sorunu” yoktur derken, niçin bunun bir “Büyük Ermenistan” projesi olduğunu, anlatmıyoruz? Güvenlik güçlerimizin, aslında, İsrail-ABD-İngiltere-Almanya ve İran ile çalıştığını idrak edebiliyor muyuz?
- Toplum olarak, ne zaman kendimize güveneceğiz? Batı karşısındaki “aşağılık kompleksinden” nasıl kurtulacağız? Ne zaman, “dinler arasında diyalogun” olmayacağını, ancak kişiler arasında diyalog kurulabileceğini, bileceğiz?
Çıkış yolumuz; Güçlü, kalkınmış, yüksek teknolojiye sahip, çok güçlü bir ordusu olan, yüksek eğitim kalitesine ulaşmış, akıllı dış politikalar yürüten, bir Türkiye’ye ulaşmaktır. Ve, elbette, tam demokrasi-fikir/ifade/inanç ve teşebbüs hürriyetleri-hukuk düzeni-liyakat sistemi-olmazsa olmaz şartlardır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol